Dárkové předměty a doplňky pro kuřáky

Výrobce     Popis     akce     Cena    

Pouzdro na cigarety zhotovené na krabičku cigaeret typu Marlboro a jiné. Je ušito z pravé hovězí kůže, opatřené skrytým magnetem a podšité jemnou jehněčí kůží. Pouzdro je ručně barvené a je možné opatřit jej monogramem.

605 Kč

Kožené pouzdro vyrobeno z kvalitní hovězí lícové kůže na nošení dvou doutníků. Je vyrobené z příjemné kůže na omak a uzavírá se klopou přes popruh na pouzdru.

990 Kč

Kožené pouzdro na zippo zapalovač z pravé pštrosí kůže. Je na omak velmi příjemné a pštrosí kůže dodává tomuto pouzdru vysokou trvanlivost.

550 Kč

Kožené pouzdro na zippo zapalovač vyrobené z kvalitní hovězí kůže. Pouzdro je na zadní straně opatřené pružným kovovým klipem a celé pouzdro se zapíná na kovový druck. Možno vyrobit i ve světle nebo tmavě hnědé barvě.

439 Kč

Kožený obal na odlivku s i se sklem zhotovený s růžnými motivy. dle přání a možností. V různých barvách. Vhodné jako suvenýri na horské chaty, jako prezenty pro obce a města, na festivaly a koncerty.  

165 Kč

Kožený váček vyrobený podle míry vaší dýmky nebo množství nošeného tabáčku. Je vyroben z měkké kůže a stahuje se na textilní tkanici s koženou pojistkou.

352 Kč
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
Košík je prázdný.
zboží v e-shopu: 781 e-shop systém banan.cz